STREAM NU

Goed bezig nu uit

Al in mijn eerste levensjaar wist ik dat ik zangeres wilde worden, en ik leefde op mijn tiende mijn droom door te shinen op Nickelodeon. Toen al in glittercroptops en body rolls op het podium, maar in de puberteit was ik er klaar mee:

  Ik vond mezelf niet goed genoeg meer.

Hoe kan het ding dat je het liefste wilt, je juist zo bang maken?

Bijna tien jaar lang zong ik nog maar één keer per jaar in een kinderkoor. Daar pikte Carlo Boszhard mij uit de groep kids en veranderde alles. Want in zijn woorden: “Waarom verstop jij je?”. Wat volgde was een inner journey om met al die angst af te rekenen, en elke dag mijn droom te leven: zingen over mijn leven op wat voor manier dan ook. Ik ben ervan overtuigd dat ieidereen een eigen manier van happiness delen heeft, en met muziek maken heb ik de mijne gevonden. Mijn missie is dan ook om iedereen middels muziek en authenticiteit weer dichterbij zichzelf te laten komen. Of dit nou op een feestje, op de radio of tijdens het luisteren van mijn singles is

Alles real.
When you can’t find the sunshine, be the sunshine - right?

Let's create Sunshine

Alles real. When you can’t find the sunshine, be the sunshine - right? De croptops en body rolls zijn in ieder geval weer terug van weggeweest!